Opnamen Hardcore Never Dies van start

31-01-2023
Een gabber-thriller, zo wordt Hardcore Never Dies getypeert door regisseur Jim Taihuttu. Dus verwacht veel kale koppen, bomberjacks en stampende dancemuziek in de vierde film van Taihuttu, met in de hoofdrollen Joes Brauers en Jim Deddes.

Bron: hollandfilmnieuws.nl

In Taihuttu’s (De Oost, Wolf, Rabat) vierde speelfilm droomt de zeventienjarige Michael (Brauers) van een toekomst als pianist. Thuis wordt die ambitie niet gesteund. Wanneer zijn broer (Deddes) hem  introduceert in de opkomende Rotterdamse gabber-scene, valt Michaels als een blok voor de wereld van snoeiharde beats, broederschap en drugs.

Regie en script zijn van Taihuttu zelf en de productie is in handen van New Amsterdam Film Company. Hoofdrolspeler Jim Deddes werkte eerder met Taihuttu in De Oost; Brauers is bekend van zijn rollen in Quo vadis, Aida? en Do Not Hesitate. De belangrijkste vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Rosa Stil, die hier haar speelfilmdebuut maakt.

Voor de film opname van Hardcore Never Dies worden 90s gabber figuranten gezocht. De opname is 12 februari 2023 in Helmond van ongeveer 09:30 tot 21:30 uur. Aanmelden kan via de biolink op Instagram of via hardcore@newams.com.

The Searchers brengt Hardcore Never Dies op 9 november 2023 uit in de bioscoop.

Beeld: The Searchers